Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton

Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton
Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton este un fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 242 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 204 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de rucola, scallions, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Butterscotch Budino de Nancy Silverton, Gatiti cartea: aluatul de Pizza al lui Nancy Silverton, și Tort cu ghimbir de afine cu capul în jos – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare – Nancy Silverton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mic robot de bucătărie, pulsați scallionii și pătrunjelul până se toacă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați uleiul de măsline și pulverizați încă câteva secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Prăjiți sau grătiți feliile de pâine, apoi frecați-le ușor cu cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Întindeți o lingură de ulei de scallion în fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
5
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și adăugați oțetul. Reduceți căldura la doar un foc mic. Crăpați ouăle într-un castron mic, apoi adăugați-le cu grijă în apă pentru a bracona timp de 2-3 minute, până când albul este setat, dar gălbenușul este încă curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Trageți feliile de proscuitto deasupra uleiului de scallion, apoi acoperiți cu rucola. Finalizați fiecare sandviș cu fața deschisă cu un ou, o stropire de sare de mare și mai mult ulei de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
7
Serviți imediat în timp ce gălbenușul de ou este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista