Salsa de primăvară tropicală cu carne de porc ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $4.4 pe portie. O porție conține 704 calorii, 113g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână Coconut Baker ' s angel flake, pansament lite ranch, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Salsa Tropicală, Salsa Cu Fructe Tropicale, și Salsa Cu Fructe Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se servește peste carne de porc feliată fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.