Salsa simplă a lui Hermano Roberto
Salsa simplă a lui Hermano Roberto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți per porție. O porție conține 68 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Dacă aveți la îndemână piper măcinat, coriandru, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 82% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Migas lui Roberto Santibañez , Roberto Santibañez On How To Make Mole Poblano și Coji coapte de Roberto Donna cu ricottan și vinete .
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert; adăugați ardei jalapeno. Reduceți focul la mediu și fierbeți ardeii timp de 15 minute; scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați tulpinile de ardei.
Puneți ardeii jalapeno, roșiile, sare de usturoi, chimen, piper negru, piper alb și coriandru într-un blender. Amestecați până la textura dorită, între 30 de secunde și 1 minut.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Banfi Rosa Regale Brachetto]()
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.