Salsa De Roșii Picante
Salsa picant de tomate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 197 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cilantro, ulei de măsline, sugestie de servire: chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango picant și picant și salsa de roșii, Salsa Picantă De Roșii Prăjite Chipotle, și Avocado la grătar cu salsa de roșii picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți roșiile, coriandrul, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de portocale și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie. Pulse până când ingredientele sunt combinate, dar încă groase. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron mic și serviți cu chipsuri de tortilla.