Salate Serioase: sparanghel cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat
Salate Serioase: sparanghelul cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 267 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica maioneza, otet de vin, câteva macină piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: salata de sunca tocata cu oua fierte tari, Pâine prăjită cu ou fiert tare cu muștar și murături, și pâine prăjită cu ou fiert tare cu murături și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece cu un centimetru.
Se încălzește la foc mare până când apa ajunge la fierbere rapidă.
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți cu un capac și lăsați să stea 14 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci. Cojiți și tocați aproximativ ouăle și lăsați-le deoparte.
Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Aduceți 6 căni de apă și 4 lingurițe de sare la fiert într-o oală mare de mică adâncime.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este fraged, 3 până la 4 minute.
Transferați sparanghelul gătit în baia de gheață. Când se răcește, scoateți sparanghelul din Baia de gheață și puneți-l pe un prosop curat pentru a se usca.
Între timp, amestecați maioneza, muștarul, apa și oțetul într-un castron mic și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a servi, aranjați sulițele de sparanghel pe farfurii individuale sau pe un platou și lingurați sosul generos peste mijlocul sulițelor.
Presărați ouăle tocate și arpagicul peste sos.