Salată rusă de somon și cartofi

Salată rusă de somon și cartofi
Salata Rusă de somon și cartofi necesită în jur 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 238 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de cartofi de copt, ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de salată Olivier, Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, și Supă rusă de ciuperci și cartofi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista