Salată Picantă De Pui-Chipotle
Salata picantă de pui-Chipotle este o fără gluten garnitură. O porție conține 89 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă tăiată, sos de vinaigretă de mango chipotle, pudră de piper chipotle chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați folie picantă de salată de pui chipotle, Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle, și Salată Picantă De Cuscus Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-un castron mediu; se amestecă brânza. Înveliți puiul cu amestec de brânză, apăsând în pui pentru a se asigura.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Aruncați salata verde cu ingredientele rămase într-un castron mare.
Se toacă puiul; se pune peste salată.