Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar
Varza de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.41 pe portie. Această garnitură are 221 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, piper, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, Salată de varză de Bruxelles cu sos de muștar și nuci pecan glazurate cu arțar, și Arțar-muștar-amestec de piper somon glazurat cu varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. pul erizați foi mari de folie cu spray antiaderent.
Așezați pecanson foaie de copt cu margini mici.
Whiskmaple sirop, 1/2 linguriță sare grunjoasă, and1/4 linguriță piper într-un castron mic.
Adăugați tonuts și aruncați pentru a acoperi; răspândit într-un singur strat.
Coaceți nuci 5 minute. Se amestecă. Continuați să coaceți nucile până când sunt prăjite și glazura clocoteșterapid, aproximativ 6 minute. Imediattransferați piulițele în folie pregătită și separați.Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș.
Bateți muștarul, oțetul,sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic; bateți în ulei.Se condimentează cu sare grosieră și piper.
Aduceți oală mare de apă la fiert.
Adăugați1 lingură sare grosieră.
Adăugați brusselssprouts. Gatiti pana cand este crocant-fraged si in continuareverde aprins, aproximativ 5 minute.
Se scurge; se clăteștecu apă rece. Se răcește pe prosoape de hârtie.Folosind procesor echipat cu 1/8-la 1/4-inchdisc de tăiere, felie de varză de Bruxelles.
Transferla castron mare. Faceți înainte: pansament șivarza de Bruxelles se poate face cu 1 zi înainte.Se acoperă separat; rece.
Aruncați varza de Bruxelles cu suficientîmbrăcăminte pentru a acoperi.
Lăsați la marinat 30 până la 60 de minute.
Se amestecă niște nuci pecan.
Așezați vasul de inserare slaw. Se acoperă cu nucile pecan rămase.
Căutați arțarul pur de gradul B. Are o aromă de arțar mai îndrăzneață decâtdelicat de gradul A.