Salată de sfeclă cu Miso și susan negru
Salata de sfeclă cu Miso și susan negru este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 181 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, oțet de vin de orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, salată de squash miso sesame, și Salată De Castraveți Cu Susan-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați 4 sfeclepe o bucată mare de folie și frecați cu 1 lingurăulei; se condimentează cu sare și piper și folie de închidere în jurul sfeclei.
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie, 30–40minute. Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească ușor.Curățați și tăiați în pene de 1/2".
Între timp, amestecați miso,oțet, restul de 2 linguri de ulei și 3 linguri de apă într-un castron mic. Puneți pansamentul deoparte.
Feliați subțire restul de 2 sfeclă crudă pe amandolină. Aranjați năsturelul și sfecla prăjită și crudă pe un platou și stropiți cu sos conservat; se acoperă cu semințe de susan.
Faceți înainte: sfecla poate fi prăjită2 zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Per porție: 190 calorii, 12 g grăsime, 4 g fibre