Salată De Sfeclă Și Cartofi
Salata de sfeclă și cartofi este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 406 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $6.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ușoară, cartofi fingerling, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cartofi și sfeclă, Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă, și Salată de sfeclă de aur și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între timp, puneți cartofii într-o altă tigaie și acoperiți cu apă cu aproximativ 1 inch.
Se adaugă sare, se fierbe, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Înjumătățiți pe lungime.