Salată De Sfeclă Și Cartofi

Salată De Sfeclă Și Cartofi
Salata de sfeclă și cartofi este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 406 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $6.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ușoară, cartofi fingerling, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cartofi și sfeclă, Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă, și Salată de sfeclă de aur și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între timp, puneți cartofii într-o altă tigaie și acoperiți cu apă cu aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă sare, se fierbe, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se scurge și se lasă să se răcească. Înjumătățiți pe lungime.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista