Salată De Scoici La Grătar Din Caraibe
Reteta Salata de scoici la gratar din Caraibe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, salată verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Scoici La Grătar, Salată De Scoici La Grătar, și Salată De Scoici La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mare.
Uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Presărați 1 1/2 lingurițe de pește frecați uniform peste scoici. Înveliți scoici cu spray de gătit.
Așezați scoici pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Adăugați ananas la grătar; grătar 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți ananasul de pe grătar; tocați ananasul.
Combinați salata verde, salata verde, ananasul și avocado într-un castron mare.
Tăiați bucăți mari de chutney.
Combinați chutney-ul, sucul de lămâie, uleiul de măsline și restul de 1/2 linguriță de pește frecați într-un castron mic.
Adăugați pansament în salată și aruncați bine.
Așezați 1 1/2 cană de salată în fiecare din cele 4 boluri. Aranjați 3 scoici peste fiecare salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.