Salată de roșii și cartofi cu ierburi
Salata de roșii și cartofi cu ierburi este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 32 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de salvie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată De Roșii Cu Ierburi, Salată De Roșii Cu Ierburi, și Salată De Andive Cu Roșii Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Adăugați cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Se răcește; se taie în felii de 1/2 inch.
Se amestecă ușor cartofii și ingredientele rămase. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore, amestecând ocazional, până la răcire.