Salată De Paste Cu Mentă De Ciuperci
Salata de Paste cu mentă de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 478 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Un amestec de smântână grea, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Ciuperci Cu Mentă, Salată de paste cu Pesto de sparanghel-mentă, și Salată de paste cu ton, năut și sos de lămâie-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați pastele în oală, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți. Se răcește, se transferă într-un castron mare și se aruncă cu 3 linguri de ulei de măsline.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați ciupercile și ceapa în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumenesc usor. Se toarnă treptat smântâna grea, amestecând continuu.
Așezați crenguțele de mentă în tigaie. Gatiti si amestecati 5 minute.
Se amestecă zahărul în sosul de smântână. Se condimentează cu sare și piper.
Îndepărtați crenguțele de mentă cu o lingură cu fante. Se amestecă pastele fierte până se acoperă bine.