Salata de pâine toscană este o vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline grecești, ceapă, romaine rupte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Pâine Toscană, Salată De Pâine Toscană, și Salată De Pâine Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cuburi de pâine pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Se coace la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se usucă și se prăjește, amestecând la fiecare 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mare, combinați castravetele, ceapa, măslinele, caperele și pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți cu 1/2 cană de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
5
Lăsați să stea 5-10 minute.
6
Adăugați romaine și vinaigreta rămasă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime