Salată de linte și morcovi cu Kale
Salata de linte și morcovi cu Kale este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 597 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Supă de linte, morcov și Kale cu Creme Fraiche și mărar, Salată de linte și Kale, și Salată de varză ofilită și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Se strecoară lintea și se pune înapoi în oală.
Adăugați morcovi, ceapă, cuișoare, frunze de dafin, bulion și o linguriță de sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Așezați linte și legume într-un castron mare. Aruncați cuișorul și frunza de dafin. Condimentează după gust cu piper și mai multă sare.
Într-o tigaie medie de sote, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Adăugați kale și gătiți, amestecând frecvent, până când începeți să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper și adaugă la linte.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet și muștar. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vinaigreta peste linte și se aruncă pentru a se combina.
Se servește imediat sau se lasă să se răcească și se servește rece sau la temperatura camerei. Salata poate fi depozitată într-un recipient sigilat timp de până la 2 zile în frigider.