Salată De Fructe De Sparanghel

Salata Reteta sparanghel Berry poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 140 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 1,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sparanghel, zahăr, sare și nuci. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Salată de pui cu boabe de grâu cu anghinare, sparanghel și brânză cremoasă de capră, Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într - un sos cremos de semințe de mac cu fructe de pădure, și Cotlete de miel la grătar și sparanghel cu sos Balsamic de fructe de pădure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați sparanghelul cu 1 lingură de ulei.
Se întinde într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Se presară sare și piper.
Coaceți la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mare de salată, aruncați verdeața, căpșunile, ceapa, nucile și sparanghelul. Într-un castron mic, bateți oțetul, zahărul și uleiul rămas.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Broadside Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chardonnay De Pe Malul Mării]()
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.