Salată de fenicul ras cu migdale și mentă
Salata de fenicul ras cu migdale și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 60 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți migdale, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fenicul ras și Coleslaw de mere cu migdale picante confiate, Salată de sparanghel ras cu Manchego și migdale, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.