Salată de cartofi dulci și Arame cu sos Tartar în stil asiatic

Salată de cartofi dulci și Arame cu sos Tartar în stil asiatic
Salata de cartofi dulci și Arame cu sos Tartar în stil asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arame, semințe de susan, salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Crudă De Cartofi Dulci Cu Arame, Sos Tartar în stil California, și Salată De Cartofi Dulci În Stil German pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Curățați cartoful dulce și păstârnacul și tăiați-l în bucăți de mușcătură. Aburiți bucățile timp de aproximativ 5 minute, până când încep să se înmoaie (puteți face acest lucru într-un coș cu aburi așezat peste apă clocotită sau fierbând într-o cantitate mică de apă).între timp, turnați uleiul de măsline pe o tavă de copt și lăsați-l să se încălzească în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Transferați cartoful și păstârnacul în tava încălzită a cuptorului și presărați sare și piper negru. Aruncați pentru a acoperi legumele uniform cu uleiul. Puneți pe raftul superior al cuptorului și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt fragede când sunt înțepate cu o furculiță.În timp ce legumele se coc, puteți pregăti sosul arame și tartru. Înmuiați arama în suficientă apă pentru a acoperi aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sos TartarSos Tartar
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Scurgeți și fierbeți arame-ul în aproximativ 1/4 cană din apa de înmuierese înmoaie cu tamari și mirin în timp ce gătiți. După aproximativ 10 minute, întoarceți puțin căldura pentru a găti orice exces de lichid și stropiți cu uleiul de susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
TamariTamari
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
5
Se amestecă împreună tot sosul tartar ingredients.To serviți, aranjați salata verde pe farfurii sau pe un platou de servire și acoperiți cu o movilă din amestecul de arame și cartofi dulci. Se acoperă cu o păpușă mare de sos tartar și se presară deasupra câteva semințe de susan prăjite.Variații: puteți folosi alte legume, cum ar fi dovlecelul dulce sau dovleacul în locul cartofului dulce. De asemenea, puteți adăuga porumb, dovlecei sau alte legume la alegere.Pentru un pansament vegan, omiteți iaurtul grecesc și adăugați în schimb niște tofu moale piure.Dacă nu vă place prea picant, puteți omite wasabi-ul. Puteți adăuga alte ingrediente la sosul tartar, cum ar fi capere tocate, arpagic, pătrunjel și murături de mărar tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
VerziiVerzii
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sos TartarSos Tartar
Murături De MărarMurături De Mărar
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
WasabiWasabi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista