Salată de cartofi dulci și Arame cu sos Tartar în stil asiatic
Salata de cartofi dulci și Arame cu sos Tartar în stil asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arame, semințe de susan, salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Crudă De Cartofi Dulci Cu Arame, Sos Tartar în stil California, și Salată De Cartofi Dulci În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Curățați cartoful dulce și păstârnacul și tăiați-l în bucăți de mușcătură. Aburiți bucățile timp de aproximativ 5 minute, până când încep să se înmoaie (puteți face acest lucru într-un coș cu aburi așezat peste apă clocotită sau fierbând într-o cantitate mică de apă).între timp, turnați uleiul de măsline pe o tavă de copt și lăsați-l să se încălzească în cuptor.
Transferați cartoful și păstârnacul în tava încălzită a cuptorului și presărați sare și piper negru. Aruncați pentru a acoperi legumele uniform cu uleiul. Puneți pe raftul superior al cuptorului și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când sunt fragede când sunt înțepate cu o furculiță.În timp ce legumele se coc, puteți pregăti sosul arame și tartru. Înmuiați arama în suficientă apă pentru a acoperi aproximativ 10 minute.
Scurgeți și fierbeți arame-ul în aproximativ 1/4 cană din apa de înmuierese înmoaie cu tamari și mirin în timp ce gătiți. După aproximativ 10 minute, întoarceți puțin căldura pentru a găti orice exces de lichid și stropiți cu uleiul de susan prăjit.
Se amestecă împreună tot sosul tartar ingredients.To serviți, aranjați salata verde pe farfurii sau pe un platou de servire și acoperiți cu o movilă din amestecul de arame și cartofi dulci. Se acoperă cu o păpușă mare de sos tartar și se presară deasupra câteva semințe de susan prăjite.Variații: puteți folosi alte legume, cum ar fi dovlecelul dulce sau dovleacul în locul cartofului dulce. De asemenea, puteți adăuga porumb, dovlecei sau alte legume la alegere.Pentru un pansament vegan, omiteți iaurtul grecesc și adăugați în schimb niște tofu moale piure.Dacă nu vă place prea picant, puteți omite wasabi-ul. Puteți adăuga alte ingrediente la sosul tartar, cum ar fi capere tocate, arpagic, pătrunjel și murături de mărar tocate.