Salată De Carne De Crab Din Caraibe Cu Sos Cremos Cu Ghimbir
Salata de carne de crab din Caraibe cu pansament cremos cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 291 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii prune, castraveți, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Carne De Crab Din Caraibe, Sunday ' s Special House Dressing – cauti un dressing salata, care este cremos, picant, și umplut cu ierburi proaspete? Puteți face acest sos de salată acasă cu ușurință, și Salată De Pui Din Caraibe Cu Pansament Fără Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 6 ingrediente și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Combinați carnea de crab și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Aruncați cu amestec de maioneză.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.