Salata de anghinare-orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Orez Cu Anghinare, Salată De Anghinare Și Orez, și Salată De Anghinare-Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Într-un castron mediu, amestecați orezul și ingredientele rămase pentru salată. În castron mic, se amestecă toate ingredientele vinaigrette cu sârmă măturică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați la salată; aruncați pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore până la răcire.