Salată caldă de năut

Salată caldă de năut
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de năut cald ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.77 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, brânză feta, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată caldă de chorizo și năut, Salată caldă de năut cu roșii, și Salată Caldă De Năut Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ceapa, dovleceii, piperul și roșiile într-o formă de prăjire superficială și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și aruncați bine. Prăjiți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate, până când legumele sunt fierte și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Între timp, amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas pentru a face un pansament. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Când legumele sunt fierte, lăsați-le să se răcească timp de 5 minute, apoi răsturnați într-un castron cu nautul, feta și pansamentul. Aruncați ușor înainte de servire. Resturile sunt delicioase reci și servite cu pâine pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista