Salată Boston salată de Avocado și pansament de var
Boston salata de salata de Avocado si sos de tei este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salata boston, sare, muștar de cereale integrale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Salată Din Boston Cu Sos De Fermă De Zară, Salată de salată Boston cu sos cremos de portocale, și Salată Boston și ridichi cu pansament Dijon Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Trageți frunzele de salată din cap, clătiți ușor sub apă rece și așezați-le pe prosoape curate pentru a se usca. Folosiți o lingură pentru a îndepărta carnea în 1 bucată din fiecare jumătate de avocado. Tăiați subțire carnea de avocado în pene subțiri.
Împingeți împreună toate ingredientele de pansament.
Aranjați frunzele de salată pe o farfurie și deasupra cu pene de avocado, scallion și cilantro. Finalizați cu o ploaie sănătoasă a pansamentului.