Salată Balsamică De Afine
Salata balsamică de afine durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână afine, portocale pentru buric, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Somon Balsamic De Afine, Salată de smochine de afine cu vinetă balsamică de arțar, și Salată de afine de nucă confiată cu pansament Balsamic.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați spanacul, salata verde, portocalele, brânza și ceapa. Într-un castron mic, bateți vinaigreta, sucul de portocale și coaja.
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu afine și migdale.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Williams Selyem Unoaked Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Unoaked Chardonnay]()
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Acest vin fermentat 100% din oțel inoxidabil provine din viță de vie mai veche din valea râului rus. Fermentația rece produce arome de piersici coapte, nectarine albe, flori de citrice și pâine proaspătă coaptă. Este uscat la gust, cu arome răcoritoare de pere, piersici albe, minerale și lămâi Meyer. Aciditatea revigorantă și texturile cremoase oferă acestui vin capacitatea de a se împerechea cu o gamă de antreuri sărate sau aperitive cu brânză.