S ' moralist

S ' moralist
S ' mmoralist necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 1013 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați S ' moralist pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați gelatina; lăsați să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Linie 8x8x2-inch vas de sticlă de copt cu folie de plastic, lăsând consola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Presărați 2 linguri de zahăr pudră peste folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Combinați 3/4 cană de apă rămasă, 2 căni de zahăr și 6 linguri de sirop de porumb într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se agita până când termometrul înregistrează 230 F, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu peria de patiserie umedă, aproximativ 14 minute (timpul va varia în funcție de dimensiunea tigaiei). Se amestecă restul de 6 linguri de sirop de porumb și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Transferați amestecul de zahăr într-un mixer cu suport rezistent, cu atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
7
Se adaugă amestecul de gelatină. Bateți la viteză mică până când amestecul devine opac, aproximativ 5 minute. Bateți pe mediu-înalt până când amestecul este rece și formează vârfuri albe moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
8
Răspândiți uniform în vasul pregătit. Praf cu 2 linguri de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore pentru a seta (marshmallow va fi moale). Capac; frigider. (Se poate face cu 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
1
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahăr; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați făină, pudră de cacao și sare; bateți doar până se amestecă, adăugând apă cu lingurițe dacă amestecul este prea uscat. Formați aluatul în bilă; aplatizați în dreptunghi. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. tapetați foaia de copt cu margini mari cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi gros de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați aluatul în dreptunghiuri de 2x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Transferați dreptunghiurile în foaia pregătită.
8
Coaceți până se umflă și începe să crape, aproximativ 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați cookie-urile în rack pentru a se răci (cookie-urile vor deveni clare pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
10
Tapetați o altă foaie mare de copt cu hârtie pergament. Se amestecă ciocolata în cazan dublu peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cazan DubluCazan Dublu
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Se întinde pe pergament pe foaia pregătită. Rulați furculița în sus și în jos lungimea ciocolatei, formând creste. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Rupeți ciocolata în bucăți mari neregulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Așezați 1 prăjitură pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
13
Tăiați marshmallow în șase dreptunghiuri de 2x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
14
Transferați marshmallows pe o foaie de folie. Folosind blowtorch, blaturi maro de bezele. Inversați 1 marshmallow, cu partea maro în jos, deasupra fiecărui cookie. Partea superioară maro și părțile laterale ale marshmallows pe cookie-uri. Aranjați bucățile de ciocolată decorativ deasupra marshmallows și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista