Rulourile de vară cu sos de scufundare Thailandez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 132 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cinci condimente, oțet de vin de orez, sos de soia lite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare, Rulouri picante de vară cu sos de arahide, și Rulouri de vară de creveți cu sos de susan-soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
2
Scurgere.
3
Așezați un înveliș de hârtie de orez în apă caldă timp de 30 până la 45 de secunde sau până se înmoaie; așezați pe o suprafață plană. Lingură 1/4 cană amestec de legume sub centrul ambalajului. Ori colțul de jos peste umplere; ori în ambele părți, și roll-up.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați, cu cusătura în jos, pe o farfurie de servire; acoperiți cu un prosop umed. Repetați procedura cu ambalajele rămase și umplutura.
5
Tăiați rulourile în jumătate; serviți cu sos de scufundare Thailandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Notă: ambalajele din hârtie de orez și sosul de pește sunt disponibile în supermarketurile mari și în magazinele alimentare asiatice.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.