Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Cu Puf

Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Cu Puf
Rulouri de scorțișoară de patiserie este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cremă de brânză, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Cu Puf, Rulouri de scorțișoară de patiserie cu puf cu glazură de arțar, și Biscuiți "biscuiți" cu zahăr de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați cremă de brânză, scorțișoară și vanilie în tigaie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se răcește timp de 5 minute.
5
Întindeți amestecul de scorțișoară și cremă de brânză peste patiseria cu puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rotiți patiseria cu puf într-un buștean și ciupiți capetele împreună pentru a continua să umpleți în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați ruloul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți din cuptor, și răspândirea crema de branza glazura peste rola cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista