Ruladă de pui cu legume amestecate și cartofi prăjiți în tigaie

Ruladă de pui cu legume amestecate și cartofi prăjiți în tigaie
Rulada de pui cu legume mixte și cartofi prăjiți în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 2 și costă 1,91 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită morcov, jumătăți de piept de pui, ardei gras și sare și piper kosher. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Cai (castron King-size de legume mixte), Ken Hom ' s Stir Fried Mixed Vegetables, și Pulpe de pui prajite la tigaie cu crema de Pancetta peste cartofi Confiti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cu un ciocan de carne, puneți jumătățile de piept de pui până se subțiază. Puneți fiecare jumătate pe o bucată mare de folie de plastic și condimentați puiul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Într-o tigaie sotată la foc mediu, încălziți 1 lingură de ulei și sotati legumele până se înmoaie. Împărțiți legumele în jumătate și aranjați în centrul fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Rulați fiecare pui într-un buștean și înfășurați bine în folia de plastic. Legați capetele foliei într-un nod. Acoperiți fundul unui vas de copt superficial cu apă și adăugați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați cartofii și prăjiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din ulei pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură. Aruncați folia de plastic și feliați. Aranjați cartofii pe farfurii de servire și acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista