Ruladă de pui cu legume amestecate și cartofi prăjiți în tigaie

Rulada de pui cu legume mixte și cartofi prăjiți în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 2 și costă 1,91 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită morcov, jumătăți de piept de pui, ardei gras și sare și piper kosher. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Cai (castron King-size de legume mixte), Ken Hom ' s Stir Fried Mixed Vegetables, și Pulpe de pui prajite la tigaie cu crema de Pancetta peste cartofi Confiti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cu un ciocan de carne, puneți jumătățile de piept de pui până se subțiază. Puneți fiecare jumătate pe o bucată mare de folie de plastic și condimentați puiul cu sare și piper, după gust.
Într-o tigaie sotată la foc mediu, încălziți 1 lingură de ulei și sotati legumele până se înmoaie. Împărțiți legumele în jumătate și aranjați în centrul fiecărui piept de pui.
Rulați fiecare pui într-un buștean și înfășurați bine în folia de plastic. Legați capetele foliei într-un nod. Acoperiți fundul unui vas de copt superficial cu apă și adăugați puiul.
Coaceți până la fiert, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați cartofii și prăjiți până se rumenesc.
Scoateți din ulei pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură. Aruncați folia de plastic și feliați. Aranjați cartofii pe farfurii de servire și acoperiți cu puiul.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken]()
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.