RUB coaste uscate - Memphis (cina lui Dave)
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și marinadă prietenoasă cu fodmap? Coaste uscate de frecare - Memphis (cina lui Dave) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 15. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia, piper cayenne, macină piper, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Memphis Coaste Uscate Freca, și Coaste În Stil Memphis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți la 300 de grade F.
Se amestecă bine ingredientele de frecare într-un castron mic.
Scoateți membrana din partea osoasă a coastelor, apoi frecați uleiul vegetal pe coaste.
Turnați frecarea peste coaste și lucrați frecarea complet și uniform în coaste.
Întindeți coastele uniform pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până când sunt fragede și suculente la interior și crocante la exterior, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.