Rețeta Risotto uscată-Porcini-ciuperci cu brânză de capră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.37 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 704 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, stoc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Risotto cu ciuperci, rozmarin și brânză de capră, Risotto De Ciuperci Porcini, și Risotto De Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile uscate într-un bol mediu și turnați apa fierbinte peste ele. Se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere și tocați-le. Se strecoară lichidul printr-o sită căptușită cu prosop de hârtie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați bulionul în tigaie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Într-o oală medie, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ciupercile tocate, orezul și sarea și amestecați până când orezul începe să devină opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul care fierbe în orez și gătiți, amestecând frecvent, până când bulionul a fost complet absorbit. Orezul și bulionul ar trebui să buleze ușor; reglați căldura după cum este necesar. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și lăsând orezul să-l absoarbă înainte de a adăuga următoarea 1/2 cană. Gatiti orezul in acest fel pana cand este fraged, 25-30 de minute in total. Bulionul care nu a fost absorbit trebuie îngroșat de amidonul din orez. Este posibil să nu fie nevoie să utilizați tot lichidul sau este posibil să aveți nevoie de mai mult bulion sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
8
Se amestecă untul, piperul și brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Serviți risotto - ul cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Recomandarea vinului: Chardonnays Toscana, încărcate cu arome de fructe tropicale și cu generozitate stejarul, nu sunt de obicei Italian. Nu contează; ei au puterea și concentrarea pentru a face o combinație excelentă aici.