Risotto San Martino

Risotto San Martino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, bulion de pui și carne de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.
Instrucțiuni
Supa din oală ar trebui să fiarbă.
Într-o oală mare se fierbe încet ceapa și usturoiul în unt, când ceapa începe să transforme o culoare aurie, se scoate de pe foc și se scoate usturoiul.
Adăugați prosciutto-ul tocat și porcini și amestecați foarte bine cu ceapa.
Puneți din nou oala pe foc, adăugați orezul și amestecați foarte bine cu ceapa, prosciutto și porcini. Aceasta se numește prăjirea orezului, deoarece bulionul nu a fost adăugat.
După un minut sau cam asa ceva începe adauga supa o oala de turnare plin la un moment dat, pentru a permite orezului să-l absoarbă. Pentru a face risotto cremos, trebuie să-l amestecați mult adăugând bulionul, după cum este necesar.
Când risotto este aproape gata, adăugați șofranul și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați o mână de Parmigiano și amestecați bine. Risotto trebuie să fie suficient de moale pentru a se răspândi și a acoperi întreaga farfurie atunci când este servit.
* Risotto cu Volpi luganega (un cârnat proaspăt de sezon) se face prin înlocuirea Luganega în locul Volpi prosciutto.
Luganega este un cârnat slab foarte ușor umplut în carcase de oaie. Carcasele trebuie îndepărtate, cârnații rupți în bucăți mici și adăugați la ceapă și ciuperci porcini, la început.