Risotto San Martino

Risotto San Martino
Risotto San Martino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, bulion de pui și carne de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin.

Instrucțiuni

1
Supa din oală ar trebui să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o oală mare se fierbe încet ceapa și usturoiul în unt, când ceapa începe să transforme o culoare aurie, se scoate de pe foc și se scoate usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prosciutto-ul tocat și porcini și amestecați foarte bine cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Puneți din nou oala pe foc, adăugați orezul și amestecați foarte bine cu ceapa, prosciutto și porcini. Aceasta se numește prăjirea orezului, deoarece bulionul nu a fost adăugat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
După un minut sau cam asa ceva începe adauga supa o oala de turnare plin la un moment dat, pentru a permite orezului să-l absoarbă. Pentru a face risotto cremos, trebuie să-l amestecați mult adăugând bulionul, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Când risotto este aproape gata, adăugați șofranul și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
7
Adăugați o mână de Parmigiano și amestecați bine. Risotto trebuie să fie suficient de moale pentru a se răspândi și a acoperi întreaga farfurie atunci când este servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
* Risotto cu Volpi luganega (un cârnat proaspăt de sezon) se face prin înlocuirea Luganega în locul Volpi prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Luganega este un cârnat slab foarte ușor umplut în carcase de oaie. Carcasele trebuie îndepărtate, cârnații rupți în bucăți mici și adăugați la ceapă și ciuperci porcini, la început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista