Risotto Nero

Risotto Nero
Risotto Nero este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, unt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cavolo Nero cu Cilantro, Cavolo Nero Kale, și Salată De Crăciun Cavolo Nero.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert cu 1/2 ceapă, 1/2 morcov și 1 frunză de dafin. Pregătiți baie de gheață. Plonjați calamari în apă clocotită și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
CalmarCalmar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
Scoateți și scufundați în apă cu gheață 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit cald pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline și ceapa și cerneala de calmar la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați orez și, amestecând constant, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați vin alb, apoi crustacee gătit polonic lichid de polonic până când orezul este acoperit. Întoarceți căldura la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute. Tăiați calamarii în bucăți de 1 inch și aruncați în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar încă al dente. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
CrustaceeCrustacee
CalmarCalmar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista