Risotto de pui și sparanghel
Risotto de pui și sparanghel este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 20. O porție conține 91 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, piept de pui, orez instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Risotto De Sparanghel Cu Ciuperci Cu Pui Crocant, Risotto de pui cu lămâie, sparanghel și mazăre, și Risotto De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti puiul in ulei incins in tigaie mare la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana cand este fiert.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați supă și lapte în tigaie; aduceți la fierbere.
Se amestecă orezul și sparanghelul. Se acoperă cu pui; se presară cu brânză. Acoperă. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute sau până când orezul este fraged și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.