Risotto De Ciocolată Albă

Risotto De Ciocolată Albă
Risotto de ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână unt, orez arborio, mure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Risotto alb cu piure de Fava, Risotto Cu Unt De Trufe Albe, și Risotto Cu Rață Și Oțet Balsamic Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele de migdale, zahărul și fasolea de vanilie și păstaia la foc mic la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2
Scoateți păstaia și păstrați laptele cald în timp ce pregătiți risotto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi uniform cu untul. Coborâți focul la mediu scăzut și începeți să adăugați laptele 1 cană la un moment dat, amestecând des și permițând fiecare adăugare de lapte să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea. Asigurați-vă că rulați lingura de-a lungul fundului tigaiei pentru a vă asigura că risotto nu se lipeste sau arde. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata albă și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește cald, garnisit cu murele și o stropire de ciocolată neagră rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista