Risotto cu Pancetta și ciuperci sălbatice

Risotto cu Pancetta și ciuperci sălbatice
Risotto cu Pancettan și ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pancetta, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pancetta pe o foaie de copt într-un singur strat și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, sau până devin aurii și sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, amestecând, până când își emană sucurile, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați ciupercile și lichidul lor într-o strecurătoare așezată peste un bol și apăsați ușor pe ciuperci; rezervați lichidul. Ștergeți tigaia și adăugați 1 lingură de unt. Întoarceți ciupercile în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt fragede și abia încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pătrunjelul, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Într-o cratiță medie, combinați stocul cu lichidul de ciuperci rezervat și aduceți la foc mic, apoi păstrați-l cald la foc mic. Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 4 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte în tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, 1 până la 2 minute. Continuați să gătiți risotto, adăugând stocul 1 cană la un moment dat și amestecând constant între adaosuri până când este absorbit. Gatiti risotto - ul pana are o consistenta cremoasa, asemanatoare cu terciul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați Parmigiano-Reggiano ras, smântâna și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper alb și se transferă pe farfurii calde de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
13
Se ornează cu ciupercile, pancetta și așchii de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista