Rigatoni la cuptor

Rigatoni la cuptor
Rigatoni la cuptor ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 480 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați o cutie de ricotta, unt, rigatoni și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Per total, această rețetă obține un scor bun de 53% . Rețete similare sunt Rigatoni la cuptor cu cârnați , Rigatoni la cuptor și Ziti sau Rigatoni la cuptor .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați roșiile, sosul, pasta, apa, ciupercile, pătrunjelul, usturoiul și condimentele. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 30 de minute. Aruncați foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgeți-le și amestecați-le cu unt. Într-un bol mic, combinați ouăle, ricotta și parmezanul. Încorporați-le în amestecul de rigatoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați într-o tavă de copt de 3 litri; acoperiți cu amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30-40 de minute sau până când se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Presărați cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista