Rață cu Mango pe andive belgiene
Duck cu Mango pe andive Belgian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 484 calorii, 6g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de struguri, rață, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rață cu Mango pe andive belgiene, Salată Belgiană De Andive, și Andive Belgiene Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Rața trebuie pregătită cu o zi înainte din cauza timpului lung de gătit lent. Dacă achiziționați un confit de rață pre-gătit, săriți instrucțiunile din acest paragraf și urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului. În orice caz, va trebui să tăiați rața pentru a fi folosită în această rețetă. Pentru propriul confit de rață, amestecați sarea, piperul și usturoiul împreună și acoperiți rața cu condimentele care se freacă pe suprafața raței. Pe plită, încălziți uleiul sau untura într-o tigaie adâncă (dacă veți folosi cuptorul) sau într-un cuptor olandez mare (dacă veți găti pe gamă). (Notă: veți bracona rața, nu o prăjiți, deci este important să evitați ca uleiul să fie prea fierbinte.)
Adăugați rața în uleiul cald. Dacă utilizați cuptorul, puneți rața într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F timp de aproximativ 6 până la 8 ore. Dacă utilizați plita, gătiți rața la foc mic. În ambele cazuri, rața trebuie gătită până când cade departe de os.
Scoateți toată carnea de rață din oase și rezervați carnea până când este nevoie.
Tăiați Andiva în jumătate și scoateți miezul. Căutați ușor părțile tăiate ale andivei în ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie antiaderentă.
Presărați zahărul, sarea, piperul și untul - acoperiți și continuați să gătiți până la al dente - aproximativ 10 minute. Vrei ca Andiva să fie ușor fragedă, dar suficient de fermă pentru a susține umplutura de rață. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Pregătiți piureul de mango / fructe de pădure adăugând mango și căpșuni într-un blender sau robot de bucătărie și amestecând până se omogenizează.
Dacă rața este rece, încălziți-o sau reîncălziți-o, în funcție de faptul dacă v-ați făcut propriul confit sau ați cumpărat-o pregătită. Tăiați rața cu 2 furculițe.
Umpleți fiecare jumătate de andive cu rață, lingură piure de fructe de mango deasupra și garnisiți cu o zmeură.