R. C. R. cartofi cu ardei si ceapa
R cartofi cu ardei și ceapă este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cartofi maro-hash, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ficat și ceapă (și ardei și cartofi), Cârnați Prăjiți Cu Cartofi, Ardei Și Ceapă, și Ardeii spiralizați ai mamei, ceapa și cartofii cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti si amestecati 2 minute.
Se presară sare și piper condimentate; se amestecă bine.
Întindeți amestecul uniform și ferm în tigaie. Capac; gatiti la foc mediu timp de 6 pana la 8 minute sau pana se rumenesc pe fund.
Se amestecă cartofii; apăsați uniform și ferm în tigaie. Acoperiți; gătiți încă 4 până la 6 minute sau până se rumenesc pe fund. Amestecați din nou dacă este necesar. Gatiti pana cand cartofii sunt fierti si mai ales se rumenesc.
Se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea 1 până la 2 minute sau până când brânza se topește.