Răsturnări Daneze Peste Noapte

Răsturnări Daneze Peste Noapte
Răsturnările daneze peste noapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 27 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, drojdie gold better, cu acțiune rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Răsuciri Daneze, Răsuciri Daneze De Aur, și Răsuciri De Patiserie Cu Semințe Daneze (Fr...........).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă făina, zahărul granulat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Separați ouăle; puneți la frigider albușurile pentru periajul produselor de patiserie. Se amestecă gălbenușurile și 1 cană de lapte în amestecul de făină până se formează aluatul moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore pentru o creștere adecvată, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Ungeți ușor 2 foi mari de biscuiți. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în 3 părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Rulați 1 parte de aluat într-un dreptunghi de 9x7 inci pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați transversal în nouă benzi de 1 inch. Pentru fiecare răsucire, prindeți capetele benzii împreună pentru a forma inel, întinzând ușor banda. Răsuciți pentru a forma figura
6
Așezați la cel puțin 2 inci distanță pe foaia de cookie. Repetați cu restul de 2 părți aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Bateți albușurile; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
8
Lăsați să crească neacoperit la temperatura camerei aproximativ 25 de minute sau până când se umple puful și buclele.
9
Încălziți cuptorul la 177°. faceți o indentare în centrul fiecărei bucle. Umpleți cu 1/2 până la 1 linguriță gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Ungeți din nou aluatul cu albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
11
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă (așezați suportul pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii de zahăr pudră până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi; stropiți peste răsuciri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții27
Scor De Sănătate1
Revista