Răspândirea vinetelor și a măslinelor Kalamata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele și măslinele Kalamatan. Această rețetă servește 8. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 68 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, iaurt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Zucchini, vinete și Pizza de măsline Kalamatan, Tortino de vinete într-un sos marinara de măsline Kalamatan, și Pâine De Măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță și cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute sau până la licitație.
Tăiați în jumătate și lăsați să se răcească la frigider 5 minute. Răzuiește carnea de vinete într-un bol mediu, aruncând pielea și semințele.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani și usturoi; gatiti, amestecand constant, 3 minute.
Adăugați vinete, pastă de roșii, sare și piper; gătiți 2 minute, amestecând des.
Transferați amestecul de vinete în vasul procesorului alimentar și piureul până se omogenizează. Întoarceți amestecul de vinete într-un castron mediu; amestecați iaurtul și măslinele. Acoperiți și răciți 2 ore.