Rădăcini prăjite și salată de Paste Radiatore

Rădăcini prăjite și salată de Paste Radiatore
Rădăcinile prăjite și salata de Paste Radiatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 867 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați morcovi mici-mijlocii, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Rainbow Legume Și Radiatore Paste Arunca, Rootin 'Tootin' Roots Roasted-legume rădăcinoase prăjite în hârtie, și Rădăcini Prăjite.

Instrucțiuni

1
Pentru legumele rădăcinoase prăjite: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți o tavă mare de prăjire în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați legumele rădăcinoase pregătite într-un bol mare de amestecare și adăugați ulei de măsline, cimbru, usturoi, sare și piper. Aruncați pentru a amesteca totul împreună și acoperiți legumele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Scoateți tava fierbinte din cuptor (acest lucru vă va asigura că legumele nu se lipesc de tigaie și obțineți o căutare inițială frumoasă pe fund) și turnați legumele pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți legumele uniform și prăjiți până când legumele sunt fragede și caramelizate frumos la exterior, 35 până la 45 de minute. Lăsați legumele să se răcească ușor înainte de a amesteca cu pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1
Combinați oțetul, mierea, muștarul și usturoiul împreună într-un castron mic. În timp ce bateți încet, adăugați uleiul de măsline, astfel încât să se emulsioneze. Îndoiți pătrunjelul, căpșunile și cimbrul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru asamblare: aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți și aruncați împreună cu legumele rădăcinoase prăjite calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
5
Adăugați vinaigreta și amestecați bine. Se acoperă cu brânza de capră mărunțită, niște pătrunjel Italian tocat în plus și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi medii, curățați și tăiați în bucăți de mărimea mușcăturiimorcovi medii, curățați și tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon1Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat și măcinat într-o pastăusturoi, tocat și măcinat într-o pastă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză de capră sfărâmatăbrânză de capră sfărâmată12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1lingura. otet de vin rosuceapa, decojita si tocata mediuceapa, decojita si tocata mediu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel Italian tocat, plus suplimentar pentru garniturăpătrunjel Italian tocat, plus suplimentar pentru garnitură4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.păstârnac, decojit și despicat, păstârnac, decojit și despicat, "miez" Lemnos îndepărtat, tăiat în bucăți de mărimea mușcăturii3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete radiatore pastepachete radiatore paste23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmscallions feliatescallions feliate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.napi, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturiinapi, tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista