Pulpe De Pui De Bivol
Coapsele de pui Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 732 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coapse de pui, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, Coapse De Pui De Soia, și Penne cu coapse de pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Se agită pentru a se amesteca.
Adăugați jumătate de pui în pungă;sigiliu. Se agită pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, agitând pentru a îndepărta excesul de amestec de făină.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați pui acoperit cu făină în tigaie; saut 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați puiul rumenit într-o tigaie cu jeleu. Repetați procedura cu puiul rămas nefiert, amestecul de făină și uleiul. Aruncați amestecul de făină rămas.
Coaceți puiul la 375 timp de 8 minute sau până când este gata.
Combinați sosul fierbinte și untul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde sau până când untul se topește, amestecând pentru a se amesteca.
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; stropiți cu sos de unt. Aruncă pentru a acoperi.