Pulpe de pui crocante la cuptor cu rozmarin-usturoi

Pulpe de pui crocante la cuptor cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59 g de proteine , 62 g de grăsimi și un total de 1133 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,6 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pulpe de pui, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este grozav. Rețete similare includ supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi, pulpe de pui la grătar și pulpe de rață prăjite lent .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tavă de foaie în cuptor pentru a se preîncălzi.
Spălați și tăiați pulpele de pui de orice exces de grăsime.
Amestecați usturoiul, rozmarinul și panko într-un vas puțin adânc și asezonați bine cu sare și piper. Alternativ, zdrobiți usturoiul și rozmarinul cu puțin ulei de măsline și sare într-un mojar și pistil.
Spargeți ouăle într-un vas similar, adăugați laptele și bateți pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Intr-un alt vas adauga faina si asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Luați pulpele de pui și câte una, treceți în făină, apoi spălați ouăle și apoi ungeți bine cu pesmetul panko cu rozmarin-usturoi.
Întindeți pulpele de pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, în timp ce lucrați. Dați picioarele la frigider pentru aproximativ 15 până la 20 de minute pentru ca pâinea să se întărească.
Scoateți tava de foaie fierbinte din cuptor și stropiți cu o cantitate bună de ulei de măsline. Aranjați pulpele de pui cu grijă pe tavă, distanțăndu-le uniform (puiul va sfârâi când este adăugat în uleiul încins). Se prăjește până când pulpele de pui sunt aurii și crocante, aproximativ 35 până la 40 de minute
Scoateți puiul din cuptor într-un platou de servire. Se condimentează cu sare și se servește cu felii de lămâie.