Pulpe de pui crocante la cuptor cu rozmarin-usturoi

Pulpe de pui crocante la cuptor cu rozmarin-usturoi
Pulpe de pui crocante la cuptor cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59 g de proteine , 62 g de grăsimi și un total de 1133 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,6 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pulpe de pui, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este grozav. Rețete similare includ supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi, pulpe de pui la grătar și pulpe de rață prăjite lent .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tavă de foaie în cuptor pentru a se preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
3
Spălați și tăiați pulpele de pui de orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
4
Amestecați usturoiul, rozmarinul și panko într-un vas puțin adânc și asezonați bine cu sare și piper. Alternativ, zdrobiți usturoiul și rozmarinul cu puțin ulei de măsline și sare într-un mojar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără SămânțăArdei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Sămânță
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Lingurițe De Piper Boabe întreg2 Lingurițe De Piper Boabe întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Spargeți ouăle într-un vas similar, adăugați laptele și bateți pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Intr-un alt vas adauga faina si asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără SămânțăArdei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Sămânță
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
6
Luați pulpele de pui și câte una, treceți în făină, apoi spălați ouăle și apoi ungeți bine cu pesmetul panko cu rozmarin-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Picior De PuiPicior De Pui
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Întindeți pulpele de pui pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, în timp ce lucrați. Dați picioarele la frigider pentru aproximativ 15 până la 20 de minute pentru ca pâinea să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
8
Scoateți tava de foaie fierbinte din cuptor și stropiți cu o cantitate bună de ulei de măsline. Aranjați pulpele de pui cu grijă pe tavă, distanțăndu-le uniform (puiul va sfârâi când este adăugat în uleiul încins). Se prăjește până când pulpele de pui sunt aurii și crocante, aproximativ 35 până la 40 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe LungimeCreveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
9
Scoateți puiul din cuptor într-un platou de servire. Se condimentează cu sare și se servește cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Piper Boabe întreg2 Lingurițe De Piper Boabe întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista