Pui Tetrazzini Florentin
Această rețetă servește 1. O porție conține 2831 calorii, 160g de proteine, și 142g de grăsime. Pentru $11.25 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, Spaghete, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti spaghetele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand spanac in apa clocotita in ultimul minut.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 min. Se amestecă ciupercile; gatiti si amestecati 4 min. sau până când lichidul de ciuperci este gătit.
Adăugați făină; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă bulionul; gatiti 4 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se amestecă crema de brânză, laptele și condimentele până se amestecă.
Scurgeți amestecul de spaghete; reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de brânză cremă, amestecul de ciuperci, puiul și 3 linguri. Parmezan; se amestecă bine. Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; capac.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu mozzarella și parmezanul rămas; coaceți, neacoperit, 8 până la 10 min. sau până când amestecul de spaghete este fierbinte și bule și mozzarella este topită.