Pui Sherry Elvețian
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul sherry elvețian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cremă condensată de supă de ciuperci, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Puiul lui Sherry, Pui cu sos de soia Sherry, și Pui De Sherry Sufocat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch și condimentați cu sare și piper după gust. Acoperiți fiecare piept de pui cu o felie de brânză.
Într-un castron mediu se amestecă împreună supa, sherry și smântână, și se toarnă amestecul peste pui. Înmuiați mărarul în unt topit; aruncați crutoane în unt și presărați-le deasupra puiului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit.