Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul prăjit cu sos de clementină și afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1055 calorii, 85g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, pui, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi Clementina, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare sunt Sos De Clementină De Afine, Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, și Pui prăjit cu Risotto de cartofi dulci și sos de afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați sare și piper sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Copane De Pui
Apă Pentru A Permite
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați sferturile de clementină în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
4
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 450 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întoarceți puiul, pieptul în sus; coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Așezați sucul de portocale, merisoarele și zahărul într-o tigaie cu sos mediu. Gatiti la mediu-mare timp de 5 minute sau pana cand afinele apar; adăugați bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Combinați amidonul de porumb și vinul într-un vas mic și amestecați în amestecul de afine. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc și se amestecă secțiunile de clementină.