Pui prăjit în jumătate cu pastă de usturoi-ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, pui prăjit în jumătate cu pastă de usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,5 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 478 de calorii , 31 g de proteine și 38 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei cayenne, pui, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 46% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui înăbușit cu pastă miso , quiche cu pastă puf și spanac de apă cu pastă de creveți (Belacan Kangkung) .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Combinați rozmarinul, coaja de lămâie, usturoiul, uleiul de măsline, cayenne, muștarul de Dijon și sare și piper, după gust, într-un castron mic. Se amestecă pentru a se încorpora.
Frecați puiul cu pastă de usturoi-ierburi.
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ungeți ușor o tigaie mare de fontă cu ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare. Ungeți fundul unei a doua tigaie din fontă, de dimensiuni egale sau mai mici.
Puneți puiul, cu pielea în jos, în prima tigaie și acoperiți-l cu a doua tigaie, cu uleiul în jos, deasupra puiului. Dacă nu aveți o a doua tigaie din fontă, folosiți o tigaie obișnuită și cântăriți-o cu 2 cutii grele. Prăjiți puiul până se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de deasupra, întoarceți puiul și transferați-l la cuptor. Gatiti pana cand puiul este fiert, aproximativ 35 de minute.
Transferați pe un platou de servire și serviți.