Pui piperat cu Nasturel
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, pui piperat cu Nasturel ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,12 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, brânză boursin, slănină cu dungi rashers și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macrou piperat, salată nouă de cartofi și Nasturel, Pui Cu Piper Portocaliu, și Pizza Cu Pui Piperat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Se toacă o mână de năsturel, apoi se amestecă în brânză. Faceți o lungime a vârfului degetului tăiată în capătul gros al puiului, împingând cuțitul la două treimi din drum prin sân. Împingeți degetele în incizie și slăbiți puiul pentru a crea o gaură. Umpleți cu amestecul de Boursin, apoi înfășurați bine cu slănină.
Ridicați pe o tavă de copt și prăjiți timp de 25 de minute sau până când puiul este gătit și slănina este aurie. Între timp, fierbeți cartofii timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Serviți puiul și cartofii împreună cu ceva mai mult năsturel și orice sucuri din pui cu lingură.