Puiul la grătar cu glazură portocalie-Chipotle necesită în jur 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de portocale, suc de portocale, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle, și Pui cu glazură portocalie-Chipotle.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. În castron mic, amestecați toate ingredientele de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă pentru a acoperi puiul cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând puiul ocazional, 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați 2 căni de suc de portocale și oțet; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când amestecul este redus la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ketchup-ul și melasa. Se amestecă cantitatea dorită de ardei iute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Usturoi Tocat
6
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu glazură în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.