Pui Kobete

Puiul Kobete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 10. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 464 de calorii. Un amestec de făină, unt, pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum I Ain't Chicken Chicken: Crispy Roasted Chicken Breasts with Orange and Cardamom, I Ain't Chicken Chicken: Crispy Roasted Chicken Chicken with Orange and Cardamom și I Ain't Pui: piept crocant de pui prăjit cu portocale și cardamom.
Instrucțiuni
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1 cană de apă.
Se amestecă împreună. Aluatul trebuie să fie moale ca un lob al urechii. Împărțiți aluatul în două bucăți, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați deoparte.
Umpleți o oală mare cu apă.
Adăugați 1 linguriță de sare și o ceapă întreagă decojită. Aduceți apa la fiert și fierbeți puiul întreg în apă până se înmoaie.
Scoateți puiul din oală, îndepărtați oasele și tăiați carnea de pui în bucăți mici.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se topesc 2 linguri de unt/margarina intr-o oala la foc mediu.
Adăugați orezul, dați focul la mare și gătiți orezul, amestecând, timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și 6 căni de apă. Acoperiți oala. Aduceți apa la fiert, apoi îndepărtați capacul, reduceți focul la mic și fierbeți aproximativ 10 minute, până când orezul absoarbe toată apa.
Rulați 2 bucăți de aluat rezervate în 2 ronduri/cercuri separate pentru a se potrivi unui vas de plăcintă de 10 inchi.
Așezați o rundă de aluat în tava de plăcintă ușor unsă. Se pune amestecul de orez și se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Întindeți bucățile de pui deasupra orezului și acoperiți cu a doua rundă de aluat. Ciupiți părțile laterale închise, tăind orice exces de aluat.
Ungeți blatul cu ou și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute. Kobete este gata când vârful este de un maro gălbui frumos.