Pui Fript

Pui Fript
Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 1g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Friptură De Pui Dal, și Cum să frigeți un pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade (coacere prin convecție. Dacă utilizați un cuptor standard, puteți face 425.) Zest două dintre lămâi. Îndepărtați frunzele de pe una dintre crenguțele de rozmarin și tăiați-o finely.In într-un castron, combinați untul înmuiat, coaja de lămâie, rozmarinul și sarea și piperul după gust.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă și așezați puiul uscat pe folie, cu pieptul în sus. Folosiți degetele pentru a unge amestecul de unt pe tot puiul, sub piele și în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați lămâile în jumătate și stoarceți sucul unei lămâi peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Așezați cele șase jumătăți de lămâie (dacă se potrivesc!) și cele trei frunze de rozmarin rămase în cavitatea păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți puiul în cuptor și prăjiți-l timp de 1 oră, 15 minute sau până când este gata. Pielea trebuie să fie maro auriu intens, iar sucurile să sfârâie. Sculptați / tăiați după pofta inimii și săpați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista